Soltia har blivit utsedda till DI Gasellföretag 2022!

Soltia har vunnit DI Gasellpriset, vi kan nu med glädje och stolthet presentera oss som ett Gasellföretag! Den svenska affärstidningen Dagens Industri (DI) utmärker årligen det snabbast växande företagen i Sverige. Det prestigefyllda priset heter DI Gasell och mindre än 1 % av alla svenska företag får titeln Gasellföretag.

“Soltia har vunnit DI Gasellpriset, vi kan nu med glädje och stolthet presentera oss som ett Gasellföretag! Den svenska affärstidningen Dagens Industri (DI) utmärker årligen det snabbast växande företagen i Sverige. Det prestigefyllda priset heter DI Gasel”

Mir Khedri

, CEO at Soltia AB

Om dagens Industri

I över tjugo år har Dagens Industri utsett Sveriges snabbast växande företag till "Gasellföretag". Ett Gasell företag är ett litet snabbväxande företag som skapar många nya jobb på marknaden. DI vill lyfta fram bolag som driver Sveriges tillväxt, skapar jobbmöjligheter, och som inspirerar andra till att göra detsamma. Vi är stolta att vara I samma kategori som andra hårt kämpande företag och det här motiverar oss bara att ytterligare sikta mot stjärnorna.    Syftet med DI Gasell är att uppmärksamma och stödja svenska företag och entreprenörer som tar risker och investerar i sin tillväxt. DI Gasell syftar till att ge inspiration, praktisk information och ge entreprenörer en plattform att föregå med gott exempel i alla sina branscher.