Om Soltia

Vi är ett familjärt och snabbt växande IT-konsultföretag med välkända företag i vår kundportfölj. Vårt fokus är att skapa en inkluderad och jämställd arbetsmiljö där alla är välkomna och trygga att uttrycka sig. Förutom stort fokus på vår företagskultur värdesätter vi passion och ambition för utveckling av ny teknik och lösningar. Vi har dom högst presterande och kunniga konsulterna från världens alla hörn och erbjuder våra kunder allt från seniora IT-experter inom mjukvaruutveckling och DevOps till dataingenjör och kvalitetssäkring. Vi firar våra olikheter och använder det för att konstant lära och utvecklas framåt. Vi kan stolt presentera oss som fantastiska människor med fantastiska färdigheter!

Team

Vi är ett team multinationella, skickliga IT-visionärer som tillsammans skapar de bästa IT-lösningarna för våra kunder.

Mir Khedri

Mir Khedri

VD

Fredrik Lingvall

Fredrik Lingvall

Konsultchef

Anneli Johansson

Anneli Johansson

Konsultchef

Sadida Khedri

Sadida Khedri

Ekonomiansvarig

Jasmine Dahlblom

Jasmine Dahlblom

Social Media Manager

Vår Historia

Vi har kommit långt från starten 2012. Soltias resa genom åren har lett till en blomstrande tillväxt och blivit basen för vår Soltia Family-gemenskap. Det började med tre anställda och nu är vi fyrtio medlemmar i soltia familjen. Vi har kommit långt men vi är inte klara än! Vi siktar på att utöka vår kompetens och våra tjänster, och vårt mål är att expandera i Sverige och globalt. Vi siktar mot stjärnorna och är redo för en fantastisk resa med fantastiska människor!

2012

Grundades I Sverige

2015

Började erbjuda tjänster inom testing och projektledning till några av Sveriges ledande bolag.

2018

Utökade utbudet av tjänster till backend, frontend, devops and cloud development och etablerade en mångkulturell företagskultur kallad The Soltia Family.

2022

Blev utsedd till DI Gasell företag 2022 som ett av Sveriges snabbast växande företag.

Kontakta Oss

Älvsjö Gårdsväg 7, 125 30 Älvsjö, Sweden

08-605 82 00